2021-12-01
大角咀真係好多好嘢食😂近一兩年仲多咗好多高質cafe☕️呢間就係主打pet friendly🐶一嚟到就見到門口好多狗仔被坐定定影相📸️😂🤣cafe都係主要用白色同木色系做主調 雖然店內位置有啲逼啦 佢哋仲有個signature榻榻米位係幾靚架~🥄一浪總匯吐司🍞 $78好厚呀~厚過漢堡🤣入面有超厚雞髀肉 蛋 蕃茄 花生醬沙律醬等 包皮表面烘過嘅 入面就因為太多料軟軟地 不過舊🍗好好食😋蛋都半熟得剛好 個人好唔中意食蕃茄但呢塊幾好味🤣這個是全日早餐🍳 $98All day就一般了 可能係第一次食和牛黑松露腸 覺得偏鹹 另外和風沙律嘅汁都係偏鹹 所以食到最後有啲唔balance🥲😂Iced mocha🍫 $49咖啡水準反而幾好!甜度同朱古力味岩岩好 凍mocha好驚過甜 走甜又冇埋朱古力味咁Cappuccino🍼 $39唔知點解好多Cafe嘅cap都好易好重奶味冇曬咖啡味 所以每次嗌都係一個冒險😂呢到夠香夠味我中意(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)本身想食明太子意粉 但原來係工作日限定!所以附近上班的朋友有福了!🍝
🥄
一浪總匯吐司🍞 $78