如果你喺天后區尋找一間舒服嘅 ☕️ 咖啡店嚟過一個悠閒嘅午後,咁ESC就係你嘅最佳選擇。首先,環境方面,入到去,你就會發現度好寬敞,好明亮,擁有好多自然光🌞。店內分為兩層,好啱嚟溫書或者同朋友傾計💬。整體裝修風格係簡潔嘅工廠風,有灰色地面同牆壁,形成咗一個簡約而舒適嘅氣氛🏠。咖啡方面,我叫咗一杯Dirty ☕️ 同埋一杯Cold Brew ☕️ 咖啡,兩款都好好飲。Dirty ☕️ 咖啡濃郁香甜,配埋冰涼嘅鮮奶,口感一流。Cold Brew ☕️ 咖啡就好清新,冇咩苦澀味,非常啱啱夏天飲🌞。總括黎講,如果你喺天后想搵一間舒服嘅 ️ cafe ☕,想過一個悠閒嘅weekend,非常推薦你去ESC!喺嗰度,你可以享受佢哋舒適嘅環境,嘆一杯好飲嘅咖啡,享受一個美好嘅假日時光🌈。

2023-05-13
5 分鐘 (堂食)
  • Cold  Brew
  • Dirty