前菜三小碟, 有泡菜, 切粒醃蘿蔔, 酸瓜片, 泡菜比對面家專買店的略淡, 相信兩間都是韓國人開的, 味道便有不同, 不知那種才是正宗, 但我喜歡對面的一家, 而這家有住家感, 座位與侍應都有溫暖感, 適合冬天來幫襯有MENU同紙仔, 但我們沒有用, 直接找侍應ORDER 了炆牛肋骨, 石頭飯, 和海鮮麵, 牛肋骨好快到, 但比想像中差, 不夠熱, 味道太甜, 與在韓國吃過的有點不同, 汁太濃太厚, 肉太UN, 唯一是牛肋骨入味, 烹調足時間, 石頭飯來時非常火熱, 侍應想幫我地撈, 我話自己嚟攪得啦, 鍋夠熱, 有飯焦, 少少脆, 唔太un,有夠香,又係個汁有問題, 唔太夠味, 辣度太少, 又菜多肉少, 唔係好底, 可能就香港人口味, 缺乏了韓式感, 最差係碗麵, 味道又是太淡, 麵身太淋, 沒有咬口, 加上蝦肉質不夠彈口, 可能雪得太耐而至,