2019-06-05 509 瀏覽
其實我真係好鍾意食西餐,周不時都會去搵西餐食下。 而因為住係天水圍,所以其實Bello dining 都幾常去,由佢剛開張食到而家😜。 今日專登黎食個下午茶,好似係第一次食下午茶,原來呢時間都生意唔錯,都坐左一半枱。 叫左 鴨胸蔬菜卷 同雞扒蕃茄意粉,蔬菜卷真係唔係到到有得食,所以我通常一見到餐牌有我就會叫,果然Bello dining 都唔會令我失望😋😋雞扒意粉就不過不失,冇乜特別,不過雞扒 醃得唔錯,夠入味。今日就食左呢兩款。 等我將之前食既都同大家分享下😁香蒜蜆肉意粉,蜆肉冇沙,意粉有少少辣辣地。南瓜帶子意大利飯,好重南瓜味,2個人食太溜,4個人order其他野一齊share 就岩岩好燒雞,好大隻,一燒好就上枱,好熱 所以好難分開佢。 但燒雞好 juicy😋冇記錯應該係西冷牛扒,叫5成比到我地,牛扒有肉味,扒菜好食。 唯一不足係個汁麻麻地,所以我都係就咁食/點黑醋食😜

叫左 鴨胸蔬菜卷 同雞扒蕃茄意粉,

唔會令我失望😋😋

蕃茄雞扒意粉

雞扒意粉就不過不失,冇乜特別,不過雞扒 醃得唔錯,夠入味。

今日就食左呢兩款。 等我將之前食既都同大家分享下😁

香蒜蜆肉意粉,蜆肉冇沙,意粉有少少辣辣地。

2096 瀏覽
2019-06-04