&btR在太古都有好幾年嘅時間之前成日幫襯但好快食到厭個餐牌好似嘅變化始終唔大無乜野好揀最近經過發現佢地個餐牌竟然多咗定食類決定比多次機會佢又試下👉🏼牛扒配蘿蔔酸汁定食($120)份量比想像中大,佢塊扒夠厚仲要個熟成度係medium rare配上開胃嘅蘿蔔酸汁又幾唔錯不過咬嘅口感去到後面咬到有啲攰攤凍咗會愈嚟愈un整體算ok嘅有飯有湯又沙律幾抵食男仔食都夠飽👉🏼蒜辣海鮮意粉($77)食開5小辣嘅我都只係覺得佢微辣所以怕辣嘅唔洗走辣都得個意粉煮得幾濃幾掛汁口感煙韌但係有幾條唔係好熟😶海鮮份量以呢個價錢嚟講算係咁有魷魚,蝦,同帶子但對我呢啲大食妹來說只食佢絕對唔飽👉🏼凍檸檬茶(+$12)飲過凍檸茶無數嘅我呢杯可以作為好飲嘅Top 10用嘅茶葉係伯爵茶底以前幫襯見過佢放啲茶葉盒出嚟上網搵唔到香港有得賣,係英國先有飲落勁重earl grey香又唔澀如果唔係太追求佢嘅香橙,荔枝,菠蘿同伯爵茶呢啲加$18嘅配搭只加$12配杯凍檸茶都已經夠~📍&btR太古太古城道18號太古城中心1樓136號舖服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食物:👍🏻👍🏻👍🏻✨喺溜冰場隔離,但多數係溜冰無乜點打冰球,所以
&btR在太古都有好幾年嘅時間
之前成日幫襯但好快食到厭
個餐牌好似嘅變化始終唔大無乜野好揀
最近經過發現佢地個餐牌竟然多咗定食類
決定比多次機會佢又試下

👉🏼牛扒配蘿蔔酸汁定食($120)
份量比想像中大,佢塊扒夠厚
仲要個熟成度係medium rare
配上開胃嘅蘿蔔酸汁又幾唔錯
不過咬嘅口感去到後面咬到有啲攰
攤凍咗會愈嚟愈un
整體算ok嘅
有飯有湯又沙律幾抵食
男仔食都夠飽

👉🏼蒜辣海鮮意粉($77)
食開5小辣嘅我都只係覺得佢微辣
海鮮份量以呢個價錢嚟講算係咁
有魷魚,蝦,同帶子
但對我呢啲大食妹來說
只食佢絕對唔飽

👉🏼凍檸檬茶(+$12)
飲過凍檸茶無數嘅我
呢杯可以作為好飲嘅Top 10
用嘅茶葉係伯爵茶底
以前幫襯見過佢放啲茶葉盒出嚟
上網搵唔到香港有得賣,係英國先有
飲落勁重earl grey香又唔澀
只加$12配杯凍檸茶都已經夠~

📍&btR
太古太古城道18號太古城中心1樓136號舖

服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
食物:👍🏻👍🏻👍🏻

✨喺溜冰場隔離,但多數係溜冰無乜點打冰球,所以唔會好嘈,坐窗邊仲可以欣賞人溜冰(當然人地都欣賞你食飯🤣)可以手機落單同櫃檯落單,2100準時清場,所以最遲2015就入座,如果唔係會有啲趕
2024-07-26