芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (Tai Wo Centre)
🌟竟然喺北區俾我搵到一間高質嘅酒吧。芝加哥串燒酒場🌟入到去有高枱,亦都有普通枱,坐得幾舒服🌟酒吧主打串燒,有超過100串嘅串燒🌟串燒調味可以揀辣到,唔會過死鹹,有啲係蔥蒜味,有啲係孜然粉味,惹味,陪酒一流🌟齋Cocktail都好有好多種,今次揀咗Godiva Chocolate, 用Godiva朱古力溝烈酒,加埋棉花糖粒粒,形成一杯高質嘅奶酒,好推薦🌟另外都叫咗一支CIDER,喺愛爾蘭銷量第一嘅蘋果酒,入口蘋果香味重,酒精濃度唔高,好適合女仔飲🌟重點推介海鮮串燒, 香蒜蔥花廣島蠔,調味恰到好處,唔會遮蓋左蠔味🌟每隻蠔燒完都好飽滿,多汁,又夠大隻,差唔多有成隻手掌咁大,CP值好高🌟另外都推薦燒白鱔,香蔥燒蟶子王,夠厚肉,燒到啱啱好熟,完全唔會過老🌟安格斯牛肉蘆筍串,同埋金菇牛肉卷,都係必點🌟原條燒茄子,都係必點,條茄子勁大條,燒完都保留住蔬菜嘅汁水,超高質🌟最後一定要食埋燒菠蘿,燒完更加突出甜味,好正
🌟竟然喺北區俾我搵到一間高質嘅酒吧。芝加哥串燒酒場

🌟入到去有高枱,亦都有普通枱,坐得幾舒服

🌟酒吧主打串燒,有超過100串嘅串燒

🌟安格斯牛肉蘆筍串,同埋金菇牛肉卷,都係必點

🌟最後一定要食埋燒菠蘿,燒完更加突出甜味,好正