2023-05-05
大推太子呢一間酒吧餐廳,無諗過酒吧都可以食到質素咁好嘅食物!酒類選擇多,特別係有多款手工啤酒☺️ 遇啱時間仲有魔術表演,幾特別!✿ Purple Dream ($108)紫藍色嘅呢杯係餐廳自家品牌嘅手工啤酒,青檸蝶豆花蜂蜜酒🍸 蜂蜜味好香好濃,超容易入口,推薦👍🏻✿ Hi Juice ($88)呢一杯係熱帶水果風味嘅手工啤酒,橙橙黃黃嘅顏色望落好吸引~聞落有好香嘅熱情果味,入口偏澀一啲,回甘會有一啲柑橘味~✿ 自家慢烤香麻手撕豬肉漢堡 ($128)手撕豬肉、洋蔥同菇菌炒香,調味甜甜地十分之惹味😋 慢烤豬肉嘅肉質軟淋,完全唔會乾。平時食漢堡都係牛肉,呢個真係超推薦叫嚟食!✿ 黑松露什菌露筍炒意粉 ($118)香濃黑松露、蒜蓉、什菌炒得好香,意粉炒得乾爽👍🏻✿ 花椒麻辣雞軟骨 ($88)川菜風味嘅雞軟骨,見到menu就覺得好吸引😍 炸物嚟講佢唔太油膩👍🏻 麻辣味道都好出,唔太食得辣嘅人都食得到~
✿ Purple Dream ($108)
✿ Hi Juice ($88)
✿ 自家慢烤香麻手撕豬肉漢堡 ($128)
✿ 黑松露什菌露筍炒意粉 ($118)
香濃黑松露、蒜蓉、什菌炒得好香,意粉炒得乾爽👍🏻
✿ 花椒麻辣雞軟骨 ($88)