2023-12-21 112 瀏覽
《門面有聖誕裝飾、貓貓,聖誕鴨鴨影相位》太子地鐵站行去3分鐘有一個有特色的啡酒館,因為外觀好靚同吸引,我地決定坐低享受個平靜嘅晚餐Pink Guava & Strawberry Yogurt Soda番石榴同草莓既配搭,再配合酸酸既乳酪梳打,令人胃口亦大開,煥然一新Hand Drip Coffee Iced Mocha 咖啡香味撲鼻,厚厚甜甜嘅cream,質感好濃厚腸仔拼盤拼盤份量比我想像中多,色香味俱全,配合特製嘅肉醬,好配合干島腸&香草腸既肉香~香脆的薯角,豐厚的大啡菇,再配上新鮮嘅沙律,呢一set配搭令我哋好滿足黑松露磨菇意粉意粉味道清淡,黑松露香味濃郁撲鼻,意粉煙靭彈牙,一清一濃,令松露味道更為突出雞扒漢堡配薯條即叫即煎熱辣辣,外脆內嫩,是用心製作,配薯條是非常夾,口感香脆聖誕快到,文青啡廳用心嘅佈置,我哋都影咗唔少靚相打卡,今次嘅體驗我好滿意
《門面有聖誕裝飾、貓貓,聖誕鴨鴨影相位》

Hand Drip Coffee Iced Mocha
咖啡香味撲鼻,厚厚甜甜嘅cream,質感好濃厚
Iced  mocha

黑松露磨菇意粉
黑松露蘑菇意粉

2023-12-16
5 分鐘 (堂食)
Iced  mocha
黑松露蘑菇意粉