2019-03-28 178 瀏覽
第一次寫食評,就係因為食到大家都嬲嬲地!今日跟屋企人黎食晚飯,落完單在佢覆一次的時候,明明我地全部都親耳聽到佢講錯左,然後好心提一提佢,佢仲好惡咁話自己無錯,錯左再幫你換囉,真係好心提一提都態度咁差。我自己點左一個五十幾蚊雙拼飯餐包台式飲品係便宜,所以都無乜好大期望,屋企人就叫左其他,味道正正常常但好多油。之後食到一半諗住加單叫佢比本menu我,西曬面口up up咁拎比我,好似人地得罪左佢咁⋯⋯一食完就走黎問仲有無加單,無就去櫃臺比錢。雖然我都知出面有人等緊,但飯食完、杯野又未飲曬,洗唔洗咁急催客賣單走人?又唔係霸住佢張枱幾個鐘唔食野,比錢你賺仲要食完背脊骨落!如果唔係路過走入黎都唔食尼間!尼餐真係食得好唔愉快!
第一次寫食評,就係因為食到大家都嬲嬲地!

尼餐真係食得好唔愉快!