2012-06-12 99 瀏覽
前兩日同三五知己傾開好耐冇食中菜,於是就上網search到呢間感覺好傳統,但又好似好多得意菜式咁,所以就決定要試試la!!!坐低左覺得好似普通酒樓咁,唔係裝潢華麗果隻la.....叫左個大良炒鮮奶,食落去好似冇咩落肚咁,但都幾滑,有少少奶味,但又好似蛋和咁既口感,都幾有趣~之後叫左乳豬食,好好味呀!!!!個皮勁脆,唔會好似出面果d放左好耐咁!加埋d乳豬醬,真係.......一流!!!!跟住就係蝦多士!!!!我既至愛呀!!!!上面既蝦肉好彈牙,唔會話d肉好爛咁lo,下面塊包好脆,加埋就好香口,正~~最後我地仲叫左個好出名既蓮蓉焗西米布甸!!!好大碟呀,但d蓮蓉唔太甜,加埋d西米可以咬下,所以食左成碗都仲想食!!!呢間真係可以再encore,但個蝦多士同布甸一晚唔係好多,所以最好坐低就order定先lo!!!!
好傳統,但又好似好多得意菜式咁,所以就決定要試試la!!!

坐低左覺得好似普通酒樓咁,唔係裝潢華麗果隻la.....
又好似蛋和咁既口感,都幾有趣~

加埋d乳豬醬,真係.......一流!!!!

下面塊包好脆,加埋就好香口,正~~

加埋d西米可以咬下,所以食左成碗都仲想食!!!

就order定先lo!!!!
2012-06-10