2015-11-05 407 瀏覽
最近,我估唔到太子開左間幾靚既酒吧餐廳,又好近我屋企,一於去見識見識!我從來都唔興去酒吧,呢度係一間酒吧餐廳黎,仲要孖住上,旁邊仲有間似係全酒吧既ksquare-net!!飲品:果汁千層,飲到西柚同菠萝味,雖然佢成份話有橙同羑,但唔覺,不過真係so fresh,少少什果賓治咁既味,sour favour I like it....主食:德國咸豬手,Oh my god amazing big !! 豬手一黎好驚人,份量大到嚇死朕!三四個人share都得,抵到爆左!咸味幾獨特,外層超爆卜卜脆,比乳豬更勝一籌!!能媲美酒店水準,肉味好香,仲有酸菜,香脆炸薯皇,好鼎盛既陣容,一流!!加賣少少芥辣食,滋味無窮!係可以令唔喉豬皮既人都會一試,整到完全唔肥!會唔會其實係呢度既鎮店之寶?!當之無愧!!又叫左個燒牛肋骨,係店員推介。d肉有d靭,薄d就好好多,五成熟既肉粉紅咁幾嫩,幾濃牛味,佢跟既牛扒汁有d凍,唔及點辣椒仔咁好食,用辣汁仲提味減膩啦!筋位肥位唔少,女仔未必咁啱食。食唔曬,店員好醒目咁幫我打包,仲賺左個靚靚紙袋tim, warm and throughful I buy it!! 仲有套餐好

仲有套餐好似抵d

認住呢個嘜,太子無得輸
2015-11-05
  • 德國咸豬手