2016-08-06
雖然唔知點解甘中式既名係食d甘西式既野 有pizza意粉 甜品 仲有咖啡 酒類等, 但食物幾好 坐位都可以白汁香菇雞柳闊條麵 88 蚊濃稠既白汁配以闊條味 口感煙韌, 雞肉應該係近雞胸 連埋香菇 味道尚算滿意火腿 腸仔 煙肉 pizza 98 蚊Pizza整得唔太厚又唔太薄 大慨有3 mm厚 . 餅身十分脆 上面有勁多溶左既芝士 再喺上正配埋煙肉 同腸仔 加上檻欖 點綴 推介!芝士洋葱煙肉焗薯皮 68 蚊用原個薯仔整成, 成個碟入面都充滿住煙肉 粉身既薯仔 軟林半溶既芝士 而且上面仲鋪滿哂cream成個感覺好豐富 十分有口感 而最後用下面既薯皮墊底 , 薯皮十分香口 連埋上面既材料食 味道配合幾好紫薯草莓窩夫 88 蚊窩夫雖大 但一d都唔膩 因為入面唔係實心窩夫而係釀左自制既柴薯蓉 薯蓉偏甜 但不失紫薯味 而窩夫焗得好香軟 味道比較淡 所以同紫薯一甜一淡 十分夾, 再加上上面既士多啤梨同cream調味 配合我個人覺得最襯紫薯既綠茶味雪糕 值得推介手工啤 68 蚊Averbode牌既 7.5%手工啤 有十分香既花香味 酒身比較淡色 飲落去比較清新帶有甘味, 到後面花香味同甜味先散發出黎,
白汁香菇雞柳闊條麵 88 蚊
濃稠既白汁配以闊條味 口感煙韌, 雞肉應該係近雞胸 連埋香菇 味道尚算滿意 火腿 腸仔 煙肉 pizza 98 蚊
Pizza整得唔太厚又唔太薄 大慨有3 mm厚 . 餅身十分脆 上面有勁多溶左既芝士 再喺上正配埋煙肉 同腸仔 加上檻欖 點綴 推介! 芝士洋葱煙肉焗薯皮 68 蚊
用原個薯仔整成, 成個碟入面都充滿住煙肉 粉身既薯仔 軟林半溶既芝士 而且上面仲鋪滿哂cream成個感覺好豐富 十分有口感 而最後用下面既薯皮墊底 , 薯皮十分香口 連埋上面既材料食 味道配合幾好 紫薯草莓窩夫 88 蚊
窩夫雖大 但一d都唔膩 因為入面唔係實心窩夫而係釀左自制既柴薯蓉 薯蓉偏甜 但不失紫薯味 而窩夫焗得好香軟 味道比較淡 所以同紫薯一甜一淡 十分夾, 再加上上面既士多啤梨同cream調味 配合我個人覺得最襯紫薯既綠茶味雪糕 值得推介 手工啤 68 蚊
Averbode牌既 7.5%手工啤 有十分香既花香味 酒身比較淡色 飲落去比較清新帶有甘味, 到後面花香味同甜味先散發出黎, 幾特別 法式焦糖咖啡 42 蚊
咖啡好香焦糖味 上面一層泡 係燒過 所以泡飲落去厚得黎有d脆口 而下面既咖啡口感好滑 唔錯