2019-08-12
諗住午市會有套餐可以叫就嚟試下,原來好少選擇😥仲要好貴😵Bovini chicken salad ($168)諗住食一碟健康D嘅,點知原來雞係炸嘅🙄餐牌冇寫。沙律汁係甜嘅芥末醬,個人唔鍾意Fish cake ($178)超鹹🤢事後廚師解釋佢地整函果陣落多咗一次,有向我地道歉。都好大粒,但係實在太貴😓。Spicy seafood pasta ($118)個番茄汁好水,但係都有辣味嘅。海鮮都多👌🏻Carbonara ($118)係比較普通嘅Carbonara,汁唔係好夠,份量就唔少嘅。Australian grilled lamb chops 6pcs ($698)都大舊,係家庭式嘅煮法。但係羊架比較多肥膏,薯菜比較油膩😕。最後都送返個甜品俾我地。奶凍唔錯,但係蛋糕上面果層唔知係咩黎嘅😅餐廳唔大,得我地一臺人😓午餐冇午市定食好貴😥食物都等左45分鐘先上,唔會再幫襯😢
Bovini chicken salad ($168)
Fish cake ($178)
Spicy seafood pasta ($118)
個番茄汁好水,但係都有辣味嘅。海鮮都多👌🏻
Carbonara ($118)
係比較普通嘅Carbonara,汁唔係好夠,份量就唔少嘅。