想試呢度嘅炸髀同煎釀三寶好耐,趁住放假終於嚟個西區半日遊!地鐵站一出行少少斜路就可以行到卿記工房,怕熱嘅朋友可以帶定風扇仔😂當日我哋兩個人企咗喺度食差唔多45分鐘就嚟試晒成閒鋪啲嘢,我哋當日一共叫咗六樣嘢,差啲嚇親老細,點解呢兩個人可以不停食😂😂😂😂樣樣食物都咁出色!!!價錢亦好合理!滿足晒想掃街嘅慾望!🥹🥹🥹·煎釀四寶 $22 6件由於煎釀四實太出色所以要ENCORE再食多兜鯪魚肉好香足料一啲都唔孤寒!個鯪魚肉係厚身㗎,我終於明白點解之前一個人佢會嗌六嚿都係豆腐!我好肯定我下次都會咁做🤓個魚肉係帶有陳皮嘅香味!呢個調味真係喺其他地方食唔到!!!如果出埋炸魚蛋真係不得了!!!· 魚蛋燒賣 各$10 6粒陳皮魚蛋比起一般坊間嘅好似再炸過下好出眾,相信魚蛋愛好者(亦即本人)都會喜歡🫶🏻· 脆脆雞球 $22份份量唔少㗎,明顯地係自己上炸粉唔係叫貨返嚟就咁炸!應該係小朋友好鍾意嘅炸物🤭·生炸雞髀 $35炸髀連我平時唔鍾意食皮嘅人都會愛上超多汁超脆!!!· 凍粉+椒麻雞 $38以凍粉作結超級透心涼完美冇平時麻辣店嗰陣雪咗好耐嘅味成餐都好滿足😌店主一家人都好用心,令大家都食得好開心,超級有禮貌之餘
想試呢度嘅炸髀同煎釀三寶好耐,趁住放假終於嚟個西區半日遊!

·煎釀四寶 $22 6件

· 魚蛋燒賣 各$10 6粒
魚蛋燒賣

· 脆脆雞球 $22份

·生炸雞髀 $35
炸髀連我平時唔鍾意食皮嘅人都會愛上超多汁超脆!!!

· 凍粉+椒麻雞 $38
以凍粉作結超級透心涼完美
冇平時麻辣店嗰陣雪咗好耐嘅味

成餐都好滿足😌
店主一家人都好用心,令大家都食得好開心,超級有禮貌之餘仲不停問你啱唔啱口味啱唔啱食,我哋已經諗緊遲啲放工都想過嚟食🤭🤭係港島區掃街嘅好地方!!很推薦!!
魚蛋燒賣
  • 生炸雞髀