2021-08-08 256 瀏覽
聽聞呢間有星級大廚坐鎮,對佢抱滿期待,但食完相當失望,不過佢既位置都好舒適,位於為之間都有適當嘅距離,同埋入邊嘅裝修都好靚,燈係用仿中式燈籠🏮好有中國風情。另外服務態度都好好👍🏻-👅:旺角限定二人套餐$2981.招牌祥仔酸菜魚我滿懷期待食酸菜魚😭但佢真係讚唔落,魚好硬口,完全唔嫩滑都唔入味,好似係擺左好耐再放入微波爐丁返熱比我食咁,但佢湯低係有酸度適中,會令到你開胃,可能食材方面要改善下🥲🥲。2.酸辣土豆絲 尼碟餸一直係我最愛,我食任何川菜鋪頭必叫之一,但佢尼間好失望🥲🥲首先佢既土豆🥔係痴埋一舊咁,唔係條條都干爽,同埋無咩味,唔酸唔辣🥲🥲3.絕味辣子雞尼碟餸好少少,其他鋪頭啲辣子雞係無咩肉,好似炒丁干哂咁,但佢就好多肉,肉質都彈牙,但都係唔太入味🥲4.涼拌拍青瓜尼碟我完全唔明點解以整到係會有苦味🥲🥲-總結,網上都好多推介,可能我黑仔咁岩啲味道唔太適合我,大家可以試下其他。
👅:旺角限定二人套餐$298
1.招牌祥仔酸菜魚