2017-04-15 1052 瀏覽
係fb上面睇到好多介紹/推介The Hub雞翼放題既影片,星期二見到佢哋fb page更新雞翼放題時間就即刻打電話去訂位先。我同浪哥都係好鍾意食雞翼既人所以我哋非常期待餐廳位於工業區,工業大廈出面無明顯既標示,只有一張A4紙上面印有大廈名,所以去既時候要細心留意。我哋都覺得餐廳比我哋想像中舒服,但地方偏細。一坐低會先上一碟10隻唔同味道既雞翼,之後會再俾兩張落單紙,可以根據個人口味點唔同種類&數量。雖然會先上10隻唔同味道既雞翼,但有啲食落你都未必肯定知道佢係咩味我個人最鍾意佢既瑞士雞翼,但浪哥覺得可以再煮入味啲;水牛城雞翼係我同浪哥兩個人都唔鍾意,我哋一開始以為佢係系面舖上芝士然後焗既做法,但佢係炸雞翼上面放類似芝士沙律醬咁,不過第二次落單唔知係我哋原本點既賣哂定俾錯又俾兩隻我哋;蒜蓉雞翼&花雕雞翼都係冷盤,特辣雞翼我哋覺得好辣,但只有辣味唔算好特別。避風塘雞翼有少少辣,非常香另外餐廳有提供洋蔥南瓜湯、沙律、爆谷、白飯同浪哥話乾過柴皮既茄汁意粉,我哋試咗南瓜湯都覺得唔錯,每人飲咗3碗,其他我哋無太大興趣就無試到。埋單平均每人150~160,我哋覺得唔算好抵,如果朋友問對雞翼放題既評價

我同浪哥都係好鍾意食雞翼既人所以我哋非常期待

我哋都覺得餐廳比我哋想像中舒服,但地方偏細。

避風塘雞翼有少少辣,非常香
埋單平均每人150~160,我哋覺得唔算好抵,如果朋友問對雞翼放題既評價我哋應該都唔會特別推薦。
2017-04-14
  • 瑞士雞翼