餐廳: 魚米 (長發廣場)
資訊:

2019-02-12 281 瀏覽
見就黎過年,屋企又多野執,又要搞呢樣搞果樣咪諗住落樓下食餐好少少其實等都預左架喇,根本成條街都係人,始終都就黎過年,個個都出街食但真係無諗過要等咁耐,等左我足足有九個字有多 九個字我自己一個食完一個吉野家邊爐啦,都唔洗食佢了其實要等都算啦,我滿心期待佢會有返少少水準,就算唔好食都未去到難食掛先奉上一個餐牌,選擇確實係幾多,而且價錢亦都算公道幾十蚊一個下午茶絕對係合理既,而家出去食飯周圍都要咁既價錢啦但係好可惜佢比唔到一個幾十蚊既質素我,如果呢個價錢我真係寧願去食譚仔好過 個湯底淡到呢,米線煮到好淋,成Pat野咁點食呀而且個魚腐好難食,講真如果係咁仲要等既話我不如食個車仔麵算了總括黎講我個人係極不建議大家去食既,食完只係覺得佢名大於實實在唔明白點解佢可以係香港開到咁多間分店同樣價錢可以去食譚仔,平過佢既仲要有車仔麵,想浪費下時間的話就去食吉野家根本間野都無可取之處
但真係無諗過要等咁耐,等左我足足有九個字有多
九個字我自己一個食完一個吉野家邊爐啦,都唔洗食佢了

先奉上一個餐牌,選擇確實係幾多,而且價錢亦都算公道
個湯底淡到呢,米線煮到好淋,成Pat野咁點食呀
總括黎講我個人係極不建議大家去食既,食完只係覺得佢名大於實
實在唔明白點解佢可以係香港開到咁多間分店
根本間野都無可取之處