2020-11-08 1754 瀏覽
Join 咗迪士尼嘅買二送一優惠之後最近嘅晚餐地點就係東涌啦 之前經過見到環境好chill 已經好想試所以今次要係東涌dinner 就直接揀咗oolaa 啦由於我地都唔係好肚餓 所以三個人order咗1個starter 同兩個main course 🥄Wide Mushroom Risotto好濃黑松露味飯粒口感都好好 又唔似平時意大利飯中間好硬🍴Spicy Chicken Quesadilla 雞味香而且Juicy 個餅皮keep 到乾身Sour Cream & avocado 醬都好好食👍🏽🍕Pepperoni pizza好濃茄汁味但辣肉腸唔夠辣個pizza 底朋友話似急凍返屋企整返熱果種pizza😂好韌唔夠鬆呢間嘅pizza 就真係唔太推薦🤪由於我地都接近9點先order, 餐廳其實都係得幾枱,上菜好快,大概10分鐘就上哂👍🏻本身好鍾意落地玻璃餐廳,環境好chill 一直播好輕快嘅歌,侍應都好nice 同有禮貌另外餐廳無加一,可以滿意先比tips✨

之前經過見到環境好chill 已經好想試

個pizza 底朋友話似急凍返屋企整返熱果種pizza😂
好韌唔夠鬆
呢間嘅pizza 就真係唔太推薦🤪
Pepperoni

另外餐廳無加一,可以滿意先比tips✨

Wide Mushroom Risotto
Spicy Chicken Quesadilla