2021-06-30
好耐未試過咁期待啦!事關本人真係一個牛肉瘋狂愛好者!那裏有牛!那裏有我😝😝大大少少都試過吾同既高級牛中價牛同平貨牛😈😈今次聽朋友講話大角咀匯豐總行附近有間食牛一流既日式鐵板燒牛鋪!性價比一流❤️❤️今次呢間餐廳去到門口已經發現左好多打卡位!裝飾同埋啲燈光都好岩影相👅👅門口仲擺左個雪櫃!見到哂可以揀既牛扒🤤🤤今次我就order左 300g既西冷牛扒🤤🤤加左個套餐!有湯有沙律🥗有飲品😈😈 我叫左個5成熟既牛扒!我揀左蒜香汁😩真係一絕!再再配合埋佢個souce又有少少柚子味咁樣嘅醬汁真係配搭得天衣無縫可以令到牛扒嘅肥膩感覺一日消失晒喺口入邊咁就可以越食越多越食越飽🌻🌻其次仲有個好緊要嘅地方就係食牛扒一定要配合呢一個岩鹽呢一間餐廳嘅岩鹽十分之出色絕對唔係低價貨應該係來自日本本土出品嘅岩鹽西冷牛扒嘅肉質鮮甜入口十分之嫩滑❤️牛味濃郁令到人切完一舊又想食一舊完全抵抗唔到呢個價錢黎講真係物超所值CP值超高
今次我就order左 300g既西冷牛扒🤤🤤
加左個套餐!有湯有沙律🥗有飲品😈😈