2024-12-10 526 瀏覽
一路都鍾意poke bowl,今日經過呢間,見到都幾多人食+有人排隊,就去試下😆🔸 辣味波奇 Spicy Poke ($105)本來有諗過自選蓋飯,但見到佢呢個preset嘅bowl已經有兩個主菜,覺得好吸引😍一上菜就見到好多配料,有三文魚、虎蝦仁、泡菜、蟹柳、紫洋蔥、紫菜,好豐富💖三文魚同蝦仁都好新鮮,辣味唔會蓋過食材嘅鮮味✨👍🏻醬汁仲可以另上,可以自己調節加幾多😌🔸 三文魚豆腐海帶味增湯 ($12)湯好鮮甜,唔係落味精嗰種😍甚至真係食到三文魚🩷🔸 和風牛肉飯(配溏心蛋) ($69)餐單寫住係即叫即製,所以食落去熱辣辣🔥牛肉惹味😋 配上洋蔥、芝麻😋溏心蛋好流心,配飯一流✨🔸 Oreo曲奇奶昔 ($40)雖然有啲貴,但係佢嘅奶昔真材實料用新鮮牛奶整💛 因為飲落去絕對唔係死甜嗰種,仲飲到好香嘅牛奶同oreo味😋整體而言,食物大份又新鮮💕 不過位置唔多,坐得有少少逼。但如果想食健康啲,都可以不妨試下😆

🔸 辣味波奇 Spicy Poke ($105)
三文魚同蝦仁都好新鮮,辣味唔會蓋過食材嘅鮮味✨👍🏻
醬汁仲可以另上,可以自己調節加幾多😌

🔸 三文魚豆腐海帶味增湯 ($12)
湯好鮮甜,唔係落味精嗰種😍
甚至真係食到三文魚🩷

🔸 和風牛肉飯(配溏心蛋) ($69)
餐單寫住係即叫即製,所以食落去熱辣辣🔥
牛肉惹味😋 配上洋蔥、芝麻😋
溏心蛋好流心,配飯一流✨

🔸 Oreo曲奇奶昔 ($40)