2019-08-25 188 瀏覽
Pop Street (西營盤)-想搵間平平哋嘅同朋友敘舊,無意中發現呢間多國菜,啱晒想食唔同野嘅人,滿足晒大家嘅願望😏-星期日黎食都仲有lunch set,仲要包埋小食同飲品,個價錢會唔會太抵🤩-唔知平時啲小食係咪一樣,但我今次去係每人有兩條雞串😗雖然只係普通超市可以買到嘅雞串,但依然幾好味-Vietnamese 香茅豬肉絲越式法包配薯條🇻🇳 ($62)越南發包個包幾好,軟硬適中唔會太硬,裏面嘅蘿蔔同青瓜絲同豬肉好夾😗唯一係食嘅時候有啲麻煩,裏面嘅嘢成日跌落嚟🤣-USA 奇津手撕雞漢堡配薯條🇺🇸 ($58)英文叫cajun chicken,但以個人去過美國生活一年,呢個漢堡個味唔太cajun🤔個汁ok嘅,但未有驚喜個漢堡嘅包無煎下,所以有啲軟同乾😢不過以佢呢個價錢真係算咁上下😆-鋪面唔大,坐到大概二十人,可能因為星期日同埋偏晏去,多人但唔洗等位,可以坐耐啲傾計都得🥰-Pop Street (西營盤)好味度: 7/10抵食度: 8/10回頭度: 7/10
Pop Street (西營盤)

Set  lunch小食

香茅豬肉絲越式法包配薯條

USA 奇津手撕雞漢堡配薯條🇺🇸 ($58)

個漢堡嘅包無煎下,所以有啲軟同乾😢

不過以佢呢個價錢真係算咁上下😆
奇津手撕雞漢堡配薯條

Pop Street (西營盤)
好味度: 7/10
抵食度: 8/10