2022-09-28 818 瀏覽
好叉好味, 唔同嘅人有唔同嘅解讀 ,偽文青 😛就解讀為, 好叉燒, 好好味 。😋個名改得好特別 ,仲要有好多間分店, 即係名副其實嘅好味啦!😘 我哋一人揀一個餐試下, 一個係叉燒菜飯 ,一個係燒雞肉沙律配柚子汁 ,兩個餐上面都有一個好靚嘅荷包蛋, 叉燒同雞肉嘅份量都好多, 保證食得飽 。最值得一讚既係, 呢間餐廳好環保, 用紙盒而唔係塑膠盒 ,設計仲好靚好有友善, 係高身圓形設計, 就算女仔隻手好細,都可以揸住個盒食飯, 叉燒切到四四方方一嚿 ,瘦多肥少 ,一啲都唔柴, 燒雞肉都係好多, 配埋沙律柚子汁 ,超健康 超好味。 而且價錢唔貴 ,唔使60蚊就有一個餐 ,唔怪得分店越開越多 ,咁環保嘅食肆值得推薦。👍👍