2022-12-31 98 瀏覽
我同妹妹2⃣️個都係珍奶控🧋成日都買珍珠奶茶飲,連帶兩個小朋友都好鍾意飲😆石門呢間新開嘅 癈茶以樹懶🦥做主題,又放置左大大小小嘅樹懶公仔,真係好cute💕 由於小朋友唔適宜飲太多茶,我哋就點咗一杯黑糖珍珠厚奶比佢哋share。黑糖珍珠夠煙韌又入味,香滑鮮奶加上濃厚嘅芝士奶蓋,口感更加creamy味道更加濃郁。我哋大人唔知飲乜好,所以就點左杯由調茶師發板嘅廢事諗奶茶😆本身呢杯飲品就會係有桂花珍珠同仙草凍做配料,配以不同口味嘅奶茶,而今次我哋嘅係鐵觀音奶茶。兩款配料令口感更加豐富,清甜嘅桂花珍珠配上同樣味道清香嘅鐵觀音,唔會互相搶味,係唔錯嘅配搭👍🏻Btw, 真係幾鍾意佢句Slogan👉🏻跟樹懶學耍廢爽爽人生不白費 ‼️我都好想🉑️以耍下廢呀🤣🤣,

黑糖珍珠厚奶

黑糖珍珠厚奶