再來一碗吧!🍜金鶴拉麵嘅雞白湯拉麵岀唒名好食 bookmark左好耐終於去左試啦!不過今次唔係去佐敦 係去佢嘅新分店食😛必須要為呢間正正拉麵店寫一個好評🤩🤩🍜 金鶴雞白湯拉麵 $98炸到金黃色嘅牛蒡非常吸睛呀店員仲同我地講要快啲食 脆卜卜 正呀!材料非常豐富 有流心蛋、木耳絲、慢煮雞胸、日式叉燒☺️先講講湯底 奶白色嘅湯底 用雞骨敖六個鐘 入口清甜又唔肥膩 忍唔住飲左好多🙈流心蛋夠唒流心 好味道 只要download佢嘅app 仲送多隻 一定要dl😆慢煮雞胸 係我食過甘多雞胸最好食嘅一間🤩超級嫩滑嘅雞胸呀 仲好juicy 難得一遇嘅好雞胸😍 日式叉燒中規中矩 相對普通😛麵條較幼 也能掛湯的✨🍗 日本明太子雞翼 $48雞翼裏面釀滿辣辣地嘅明太子 漲卜卜🤩雞翼外皮燒得脆脆地 呢款小食值得推介呀🥟 煎日式餃子 $33仲嗌左煎餃子 較普通 順綷過下口癮🙈✨ 呢到環境唔錯 燈光好足夠 令拉麵望落更吸引☺️店員服務有禮 下次有機會要試埋鰻魚飯 好似好厚身甘呀🤤🍽 金鶴拉麵🔎 土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B舖
再來一碗吧!🍜
慢煮雞胸肉
日式叉燒

🍜 金鶴雞白湯拉麵 $98
炸到金黃色嘅牛蒡非常吸睛呀
店員仲同我地講要快啲食 脆卜卜 正呀!
材料非常豐富 有流心蛋、木耳絲、慢煮雞胸、日式叉燒☺️
慢煮雞胸 係我食過甘多雞胸最好食嘅一間🤩
超級嫩滑嘅雞胸呀 仲好juicy 難得一遇嘅好雞胸😍