2022-07-12
呢日同同事傾開偈,大家不約而同話好想食漢堡包,屯門之友嘅佢話放工帶我去區內一間既好味又抵食嘅漢堡包小店小店除咗有漢堡包,亦有炸物同小食選擇我哋一人揀咗一款漢堡包,另加$13轉套餐(套餐包薯餅一塊及飲品一杯; 我哋再加多少少錢升級朱古力系列飲品),同埋order 多6件麥樂雞開心 share🔸貓霸(牛肉x2、菠蘿、蜜糖芥末醬)牛肉打孖上,配埋厚厚嘅燒菠蘿,口感非常豐富甜甜哋菠蘿+蜜糖芥末醬同牛肉都幾夾🔸貝羅菇漢堡(牛肉、貝羅菇、黑松露醬)雖然呢款漢堡只有一塊牛,不過賣相不失”貓霸”,因為隻貝羅菇又厚又大陣黑松露醬味都幾香🔸麥樂雞即叫即炸,內裡熱辣辣,外面脆卜卜醬汁選擇4選2(蜜糖芥末醬、將軍醬、特濃洋蔥醬及泰雞醬)醬汁大大盒,一啲都唔吝嗇🔸Oreo 朱古力沙冰呢個天氣飲沙冰啱晒,飲完透心涼🔸「香港人」朱古力呢個飲落唔覺甜,有香濃嘅可可味原來店主用咗60%朱古力調製值得加多啲錢轉呢款飲品呢到嘅漢堡份量十足,厚厚嘅牛肉juicy有肉味,漢堡包又烘香過,醬汁一啲都唔吝嗇,呢個份量同質素嘅漢堡絕對對得住個定價. 小店仲推出兌換活動,凡購買漢堡一個,即獲印章一個,儲滿指定印章數目,就可以免費兌換指
小店除咗有漢堡包,亦有炸物同小食選擇
我哋一人揀咗一款漢堡包,另加$13轉套餐
🔸貓霸(牛肉x2、菠蘿、蜜糖芥末醬)
牛肉打孖上,配埋厚厚嘅燒菠蘿,口感非常豐富
甜甜哋菠蘿+蜜糖芥末醬同牛肉都幾夾
🔸貝羅菇漢堡(牛肉、貝羅菇、黑松露醬)
陣黑松露醬味都幾香
🔸麥樂雞
即叫即炸,內裡熱辣辣,外面脆卜卜
醬汁選擇4選2(蜜糖芥末醬、將軍醬、特濃洋蔥醬及泰雞醬)
醬汁大大盒,一啲都唔吝嗇
🔸Oreo 朱古力沙冰
呢個天氣飲沙冰啱晒,飲完透心涼
🔸「香港人」朱古力
呢個飲落唔覺甜,有香濃嘅可可味
原來店主用咗60%朱古力調製
值得加多啲錢轉呢款飲品
小店仲推出兌換活動,凡購買漢堡一個,即獲印章一個,儲滿指定印章數目,就可以免費兌換指定食品或飲品㗎喇