2021-09-02 322 瀏覽
聽朋友講早排探病時係呢間餐廳食飯,以為只係比職員用既,但原來訪客都可以堂食,仲要係素食,咁就去試下啦!餐廳地方寬敞,現場有多款是日菜式提供,亦有餐牌同是日午餐。樣樣餸都好吸引,最後我就叫咗個是日午餐既特色便當,呢個位置呢個價錢都可接受既。便當既賣相我覺得一般啦,但係見到廚師即場係用心製作既,初頭以為壽司配搭好似怪怪地,但食落去味道唔錯,而且牛油果夠新鮮,素肉丸超似真既肉丸,沙律都係好新鮮,加埋酸酸甜甜既醋汁真係好開胃,蒸蛋既味道最驚喜,加入菇、薯仔等食材,口感豐富,真係好好味 😋😋呢間餐廳真係好齊全,粥粉麵飯、中西式、湯、糖水、飲品,連雪糕都有,仲要d麵包係每日新鮮製造,好足料呀! 下次再黎試多d唔同款式先得😋

特色便當
2021-09-02