2022-07-12 37 瀏覽
今天酷熱天氣警告吓,氣溫高度34度🥵🥵搞到冇乜胃口,好想食d 麵食,易入口。喺北角做完嘢,就去咗呢間「富景清香麵家」喺北角匯對面,隔離係北角地鐵站,真係交通便利。入到去見過餐牌好靚仔,有涼拌小食「涼拌萵筍」即刻落單! 另外問侍應姐姐有咩好食推介,佢推介我食呢個牛腩麵同埋我叫咗杯凍奶茶。「涼拌萵筍」實在係夏天一大美食,價錢又優惠,真係超開胃👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻! 淡淡蒜蓉味,令到胃口大增。下次一定要試埋其他小食,真係好想食晒佢🫶馳名牛腩麵嚟到,見到佢肥瘦均勻,仲好香, 真係不得了, 肉質超軟稔, 入口溶化仲有好香濃嘅牛味;個湯底都好夠味, 配埋彈牙嘅麵條簡直一絕!另外,想贊係餐廳環境乾淨企理,侍應姐姐態度都好好,見我問有什麼推介都不厭其煩地解答我。下次去開北角搵嘢食,一定會再幫襯呢一間好味牛腩麵🥰🥰富景清香麵家 (北角)北角渣華道132號渣華商業中心地下
今天酷熱天氣警告吓,氣溫高度34度🥵🥵

搞到冇乜胃口,好想食d 麵食,易入口。

下次去開北角搵嘢食,一定會再幫襯呢一間好味牛腩麵🥰🥰

富景清香麵家 (北角)
北角渣華道132號渣華商業中心地下