2019-08-23
📍今次同朋友兩個人想坐得好啲,無限時慢慢吹水💦我就係我嘅至愛elements入面揀野食啦,最後我就揀左 <<< 王子飯店 >>>。檯與檯之間都有足夠嘅空間,而且唔會太嘈,靜靜同閏密傾計真係岩哂😍而服務都好好,適當嘅時候會出現!🤣由於我地得2個人,我地就叫左小食多啲,咁就可以試多幾樣野啦! 🤩🤩🤩✔️鬼馬焗魚腸 🐠係menu上面見到有哩個餸就即刻問朋友食唔食,因為一來好少地方有得食,二來都唔係好多人鐘意食! 好彩佢都食😋😋😋個焗魚腸超足料,亦都洗得好乾淨無哂魚腥臭味,睇得出廚師真係花左好多心思同時間! 不過我覺得有番少少魚腥味先有果種感覺😛✔️炸九肚魚 🐟超新鮮!😋😋😋炸得外層脆脆,但又不失九肚魚嘅軟滑同埋魚汁超好味🥰🥰🥰而且放左一段時間都唔會出哂油或者變左攤水,個皮仲係脆脆的! 而且味道調配得好香口! 十分回味👍🏻👍🏻👍🏻✔️沙鍋海鮮炒飯 🥘哩個真係十萬個推介! 好香好有鑊氣,超級惹味! 每粒飯都粒粒分明🍚,軟硬適中! 飯入面有帶子、蝦🦐、仲有冬菇🍄,重點係啲海鮮唔係俾流野或者下欄果啲頭頭尾尾,個帶子超鮮甜❗️而且個飯比起menu上面其他炒飯平啲
✔️沙鍋海鮮炒飯 🥘哩個真係十萬個推介! 好香好有鑊氣,超級惹味! 每粒飯都粒粒分明🍚,軟硬適中! 飯入面有帶子、蝦🦐、仲有冬菇🍄,重點係啲海鮮唔係俾流野或者下欄果啲頭頭尾尾,個帶子超鮮甜❗️而且個飯比起menu上面其他炒飯平啲,感覺好超值💯