2020-08-09
Ryan 聯乘Godiva 的。 當然要即刻去試! 。行開圓方, 滿心期待的。。72%凍朱古力好好飲, 夠凍夠濃夠大杯。。$59 / 杯有Ryan 好抵呢!。不過作為一間座落係Element 的 Godiva . Staff 的customer service skills 有空間改善下啦!。入去, 前面得一母兩子ordered only 2 ice cream cones , 1 白桃飲。。母子付款完成, 不願向前走幾步離開, 等到佢地的軟雪糕到手, 只顧不停自拍。 。我站在後面等行一步上收銀處。 。收銀的姐姐不但沒有讓母子退開, 更不停係母子自拍「雪糕先食」 時, 還不停向介紹他們已付費的雪糕, 野飲。 。介紹完, 就自己走開去做文件工作。。完全無視後面仲有我+ 一對情侶排隊等落order . 。 結果我企左5 分鐘。。下單時,我問職員在我前面有幾多杯飲品需製作,。她說: 沒有, 會即刻為我製作。。 結果。 職員唔係順單次序製作杯品。 。我叫黑朱古力🍫, 後面情侶叫白桃飲。 。我眼見職員只顧製作白桃飲。後面的情侶order 的白桃飲6234 單, 比我的6233 單還快。 。莫名奇
。
行開圓方, 滿心期待的。
。
72%凍朱古力好好飲, 夠凍夠濃夠大杯。
。
$59 / 杯有Ryan 好抵呢!
。
我站在後面等行一步上收銀處。
。
介紹完, 就自己走開去做文件工作。
。
完全無視後面仲有我+ 一對情侶排隊等落order .
。
結果我企左5 分鐘。
。
下單時,我問職員在我前面有幾多杯飲品需製作,
。
她說: 沒有, 會即刻為我製作。
結果
。
職員唔係順單次序製作杯品。
。
我叫黑朱古力🍫, 後面情侶叫白桃飲。
我眼見職員只顧製作白桃飲
莫名奇妙
。
名店商場,高級朱古力的價錢,衰過fast food chains 的服務