2017-04-01
終於捱到星期五啦!Let's Happy Friday👻🎉辛苦工作一日後 當然要獎勵一下自己啦😛偽文青今次要介紹既就係位於銅鑼灣 #la_postre 帶大家去食 #西班牙餐 呢間店舖開業四個多月 店舖裝潢走歐陸風 環境安靜 有格調 適合情侶 🥂三五知己🙆🏼.食物方面:份量足 大份 *二人份=三人份🙊西班牙沙律 酸酸的 味道似中東食物 有椰菜 粟米 青瓜 黃紅椒 輕盈健康之選 食落都幾開胃😂.香辣蒜香芝士焗蠔 一層厚厚的芝士鋪面 隻蠔都大隻 但就唔太覺得辣😅.西班牙牛仔蠔肉燉飯 賣相有趣 沒有蠔的蠔殻*裝飾品🙊 但燉飯裏有不少蠔及牛肉 😙好味道 👍🏻甜品 焦糖香蕉窩夫 賣相靚靚😍 相機食先🤘🏻窩夫控必選🙆🏼..三個90後吃貨不斷開心share美食💓 歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼♀️大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅#愛吃也愛分享 #三個90後吃貨 #3bad_foodies#三個90後吃貨_銅鑼灣美食推介.La Postre (#銅鑼灣)銅鑼灣銅鑼灣耀華街3-9號百樂中心19樓
辛苦工作一日後 當然要獎勵一下自己啦😛
食物方面:份量足 大份 *二人份=三人份🙊
三個90後吃貨不斷開心share美食💓
歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼♀️
大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅
#三個90後吃貨_銅鑼灣美食推介
La Postre (#銅鑼灣)
銅鑼灣銅鑼灣耀華街3-9號百樂中心19樓