2023-03-17 137 瀏覽
📍韓米 (TKO Gateway) (將軍澳)將軍澳常寧路2號厚德邨TKO Gateway東翼地下EF24號舖意外地發現呢間韓式小店。我想健康少少,可以叫下紫菜卷,有時任性下想食炸雞,又得。小編就選擇左中間位,各樣叫D🤭牛肉紫菜卷 $48牛肉肉質鮮嫩,配搭唔同蔬菜,健康得來有幾好食,最緊要係唔重口味,屬於較清新種類。其實都幾飽肚。雞翼(4件)$42在新鮮熱辣,即叫即做! 最緊要係脆口雞肉鮮嫩,又有好多唔同味道俾大家選擇。(小編就揀咗唔辣嘅雞翼),仲有得自行選擇有骨定無骨。在。韓式炒年糕 $48呢個炒年糕好嘢味喎,食到停唔到口,最緊要係有少少微辣。韓迷真係要試一試啦。橙汁$10韓式飲品,酸酸地仲要有啲椰子粒,好有口感。P.s: 佢哋提供有唔同種類嘅午餐同埋晚餐,選擇都幾多,價錢可以接受。🛎️總結:選擇種類較多,食物新鮮。最緊要價錢平。地點⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為最高分)
📍韓米 (TKO Gateway) (將軍澳)

小編就選擇左中間位,各樣叫D🤭

牛肉紫菜卷 $48

雞翼(4件)$42在

韓式炒年糕 $48

橙汁$10
韓式飲品,酸酸地仲要有啲椰子粒,好有口感。

🛎️總結:選擇種類較多,食物新鮮。最緊要價錢平。

地點⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星為最高分)