2016-05-19 218 瀏覽
放工和女朋友往樂園食dinner, 我們點了戀之花三文魚意粉, 流心芝士蛋、薰衣草茉莉花茶和熱蘋果茶, 戀之花三文魚意粉好靚, 碟上用南瓜汁刻上smile字, 南瓜汁甜度剛剛好, 配上意粉帶出鮮味, 三文魚好香, 入口味美;流心芝士蛋配司華力腸, 菜和薯角, 薯角熱辣辣, 好爽脆, 加上灑了黑椒, 食落好香口, 配上茄汁一流, 司華力腸煎得熱辣辣, 菜好新鮮, 好爽口, 主角流心芝士蛋, 蛋汁熱辣辣, 配上濃香芝士, 蛋白和煙肉, 油而不膩, 好食;薰衣草茉莉花茶有好香薰衣草味, 有寧神減壓功效;最後蘋果茶略嫌甜了一點, 餐廳好有特色, 店內擺設好靚, 店主養了一隻貓貓, 又肥又可愛, 得意好多broadgame 玩, 朋友聚會好地方。
薰衣草茉莉花茶
戀之花三文魚意粉