2010-07-17 8 瀏覽
之前見Openrice小肥羊任食火煱好多好評, 又見D食物都好似幾0岩食咁, 所以就Print埋D優惠劵一於去荃灣店吃番餐啦! 去到就9點幾鐘, 食晚餐時段$98加茶芥加5蚊任飲加一, 入到去好多人呀~ 即刻叫個鴛鴦湯底, 清湯+麻辣! 一開始食既時候都冇乜野, 個麻辣底仲覺得好好味添, 但個湯愈食愈咸, 真係咸到要隊番半罐汽水落肚! 好辛苦! 唔洗點豉油都得呀! 由於任食既關係, 所以都叫左好多野食 羊肉三寶丸 - 厘個好好味~ 特別係個羊肉丸, 勁有羊味~ 比起D羊片仲有羊味! 又彈牙~ 厘個一定要食ar!! 香草牛肋粒 - 十分淋, 唔會咬唔開, 亦有陣陣牛肉味! 雖然香草味少左D, 但都值得一試! 小羊排 - 有羊味, 大大舊, 半肥瘦, 味道唔錯~ 蒙古特級肥牛 - 一向薄片係小肥羊既特色, 但牛肉太薄片令我唔知食緊D乜~ 冇乜牛肉味, 不過都過得去~ 內蒙A級羔羊肉 - 送既~ 勁大碟, 2個人點可能食得晒,..... 又係冇乜羊味! 不過送既就冇所謂啦! 五花腩片 - 好肥美~ 好味!其實我好欣賞佢每一碟都細細碟, 唔會好多, 咁就可以試多D野食, 不過食物都係

唔洗點豉油都得呀!

由於任食既關係, 所以都叫左好多野食

小羊排 - 有羊味, 大大舊, 半肥瘦, 味道唔錯~

五花腩片 - 好肥美~ 好味!

其實我好欣賞佢每一碟都細細碟, 唔會好多, 咁就可以試多D野食, 不過食物都係普通, 同出面任食差不多, 可能因為冇加$30變豪華版既關係啦!
另外, 服務質素一般, 叫佢地羅Jar蔗水羅左勁耐, 最後要個經理羅過黎....
同埋真係唔滿意個湯底真係好咸, 唔能夠食咁咸既我真係想置我於死地!
立即食慾大減! 唉~
總括都ok啦!!
20 分鐘 (堂食)
$125 (宵夜)
  • 羊肉丸