2024-03-17 136 瀏覽
正所謂無期望就無失望,屋企有現金卷想用左佢唔好嘥先黎。康城無咩好食大家都知,呢款商場都唔會容納倒細鋪,有時逼住食連鎖店,但連鎖餐廳都有質素之分,康城呢間敏華都算出色。價錢就算間間都一樣但呢間可以喺其他地方俾人不停扣分。上菜速度真係好慢,一直聽倒隔離左右都話乜乜乜未黎,人地唔係叫啲製作需時嘅野,係下午茶榨菜肉絲公仔麵咋大佬,你估整公仔麵會唔會整到Fine dine 咁。服務亦都係無服務。服務員講嘢嘅態度我好主觀係唔friendly,但又唔係rude 嘅。上菜果陣一野掉落枱,有心又好無意又好,好難體諒,睇一間餐廳係睇埋呢啲㗎。好啦可以講野食,叫左Tea 蕃茄牛肉燴意粉+紅豆冰,意粉正常發揮,唔使扣分但絶對唔係好食,足夠維持生命。紅豆冰反而可以讚,其實唔係讚佢好好飲,係讚佢冇做到好難飲,因為而家好多餐廳嘅紅豆冰都勁難飲。總結一句,作為藍店,佢應該要做得更加好,起碼性價比要好啲先,以上。