2024-04-07
🥳經過見到呢間麵包舖有開心果😍二話不說就走咗入去買啲黎試吓❤️見到樣樣都咁吸引🤩就咩都買啲返去做下午茶先☕️🌟開心果糯米糍:糯米糍飽滿又大粒✅外皮煙韌軟熟💯咬開超爆餡😍餡料澎湃多到滿瀉😋開心果口味好香口🥳仲食到粒粒開心果碎添❤️好好食,好推介呀🥳💥麻糬QQ球:麻糬QQ球個個都脹卜卜😋今次試埋開心果口味❤️一樣咁正😊一樣咁好味呀🤤🫓杏仁片:杏仁片細細盒❤️一個人做下午茶就啱曬喇😀咬入口脆卜卜🔥每一啖都有杏仁滿滿嘅香氣💯香酥脆口到忍不住一片接住佢一片食🤣今次我仲冲左杯玉露一齊嘆☕️好爽耶🥳🦋蝴蝶酥:呢個蝴蝶酥內外都烤焗得好鬆脆✅焦香嘅酥皮加埋上層層嘅脆糖👍令蝴蝶酥酥脆嘅外層增加咗唔少口感🥳🍮焦糖布丁麻糬朱古力蛋糕:第一次試又有焦糖又有麻糬嘅朱古力味蛋糕❤️口感嫩滑又香濃👍一食就會愛上😋🥖波波麵包:呢個波波麵包口感香脆又煙韌😍呢個我就揀咗我都好鍾意嘅芝麻口味✅正呀🥳