2019-06-11
星期六晚同班friend去左帝苑酒店雅苑座食自助餐,我地用左OpenRicecoupon有65折都幾抵喎!食自助餐最回本緊係食海鮮啦,佢地個buffet真係超多海鮮,凍又有熱又有,仲有鮑魚添!每人都可以有一客蠔皇鴨掌配鮑魚,入座嘅時候已經會見到有一張小卡放左係枱,佢嘅用處係,只要拎張小卡出去counter,就可以有一份架喇!不過最可惜係冇凍龍蝦….但都唔緊要,原來佢地會送一客香草牛油焗新鮮波士頓龍蝦同蒜蓉蒸蟶子,每個人都有架。龍蝦大隻,食落好新鮮;蟶子爽口,仲好香蒜味添!戲肉黎喇! 有好多海鮮呀 除左海鮮,仲有羊架同鴨肝多士,都好回本架。自助餐仲有其他野食,款式多多,食到好飽食完主菜,就到甜品喇,甜品款式超多,我地第二個胃都已經ready好!芒果當造,D芒果好香甜,做甜品一流,好味!總括黎講,我地都好滿意今次自助餐,海鮮款式夠多又夠鮮,其他菜式都好好味,甜品亦是一流,下次仲會再黎試!
coupon有65折都幾抵喎!
戲肉黎喇! 有好多海鮮呀
除左海鮮,仲有羊架同鴨肝多士,都好回本架。
自助餐仲有其他野食,款式多多,食到好飽
芒果當造,D芒果好香甜,做甜品一流,好味!