2021-07-05 749 瀏覽
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ 今次食咗MANA!上個禮拜食完佢既wrap 已經忍唔住再食🥳今次就試佢既沙律🥗有大同細size, 細就4個toppings, 大就6個!大沙律就$135 Small salad($80)可以自己揀base, 4個toppings 同dressing Base-greens / grains我就揀左各要一半,菜係菠菜、羽衣甘藍同火箭菜🥬同埋紅米加藜麥,就咁食有啲齋,加埋個汁就好似平時既汁加飯😌4 ToppingsGrilled tofu 🤍Roasted broccoli 🥦 Portobello mushrooms 🍄 Grilled cherry tomatoes 🍅 沙律比既配料多好多,有海量既大啡菇同車厘茄😚大啡菇好juicy! 車厘茄望落去唔太正,但係都唔錯!西蘭花好好食,本身佢既味唔出,反而食到燒左既味🤤豆腐得兩舊,好少🥺味道正常,可以唔試🙈最推薦Roasted broccoli 同Portobello mushrooms 🤍Dressing-spicy Asian 雖然有spicy 呢個字,但係一啲都唔辣😆反而好香,仲有陣好熟悉嘅味,但係我醒唔起係咩
ғᴏᴏᴅɪᴇ ᴛɪᴍᴇ
今次食咗MANA!

Small salad($80)
Base-greens / grains

4 Toppings
Grilled tofu 🤍
Roasted broccoli 🥦
Portobello mushrooms 🍄
Grilled cherry tomatoes 🍅

Dressing-spicy Asian
雖然有spicy 呢個字,但係一啲都唔辣😆反而好香,仲有陣好熟悉嘅味,但係我醒唔起係咩🤣不過唔太襯沙律🤪

仲外賣仲個蕃薯條,超級香😚返到屋企都仲熱架!蕃薯條真係好似食緊蕃薯咁🍠再加啲鹽咁,好甜又天然既味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)而且好大枝🤪

沙律望落去好細份,但係都好飽肚架ʕ •ᴥ•ʔ仲比wrap多配料🥰想食多啲toppings記住叫沙律