2018-08-21 330 瀏覽
前幾日夜晚同我男朋友去左神戶屋食放題,我地兩個都早放工。所以就6點就到左,呢個時段都未算多人但都有成4成FULL。我地兩個今日都冇食好多野,所以就叫左好多野食! 間餐廳仲送D涼伴比客人。等我地食得開胃D嘛。ORDER左D刺身,三文魚好新鮮! 咬落去個鮮出哂黎。好正! 仲有珍寶帶子都好好食,加D WASABI,食到又鮮又辣。其他刺身蝦果D都有好多選擇。我都食左好多,鐘意食蝦既話真係吾好錯過! 好多款蝦比你選擇! 我地仲ORDER左D日式前菜。個日本一口薯真係冇得輸。小小粒但係好甜。好飽滿既小薯! 仲ORDER左新鮮水果,上左2件菠蘿,不過不失~我地兩個人加埋ORDER左20件壽司左右。花之戀整得好好食。雖然個SIZE比平時細D,但呢個SIZE好岩女仔。一下就可以食哂而且D醬吾會HI哂落個嘴唇度! 珍寶帶子壽司好大粒。好好食~! 神戶屋仲送火鍋比客人! 神戶屋既冷氣都比較大。一路食生冷野、一路涼冷氣就真係有D凍但叫左個牛肉火鍋就即刻成個人暖番哂! 個牛肉好好食,仲有DMUSHROOM同菜,吸左火鍋既精華,好鮮甜! 最後我地食埋個甜品,就係韓國雪條。好好食! 正啊!

MUSHROOM同菜,吸左火鍋既精華,好鮮甜!

最後我地食埋個甜品,就係韓國雪條。好好食! 正啊!
開胃涼伴
刺身