2023-05-06
#肥米食在屯門呢間明明想食好耐,但次次經過都冇食過🤣因為屋企會煮左飯!今次叫佢地提前講左唔煮,仲唔比我食到佢😎✨芝腐堡貪得叫左咗呢個burger🤣羊肉加芝士腐乳醬,幾特別😂不過食完又幾夾喎!腐乳味唔會話好勁,咸咸地啱啱好👍🏻比左羊肉勁多🤤每啖都會咬到,肉多到會掉出嚟🤣✨貓霸佢真係一個大霸王🤣霸咗我成個胃,食完一個真係好鬼飽!🫣佢超大份,2塊肉扒係入面,有菠蘿夾住所以唔會膩👍🏻啲汁多到流出黎跟餐仲嗌咗薯餅薯條,同埋兩杯朱古力~薯餅同薯條就正正常常啦🤤朱古力就一杯係貓毛朱古力,一杯香港人朱古力🍫兩杯朱古力都好鬼濃🤤好正!好彩係外賣返屋企食🤣因為喺屋企都食到好狼狽,佢個burger真係又厚又大,夠足料!#貓毛📍屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖
#肥米食在屯門
✨芝腐堡