2022-10-22
好好便當地址:鰂魚涌英皇道937號地舖真係好掛住台灣呀~ 無得去台灣為帶去搵台灣風土小店啦😕!呢間好好便當由門面設計到店內啲布置都好似倒咗模嘅台灣小食攤一樣🤩。主菜以台式夜市炸物為主,當然我今次就試咗最多人揀嘅好好大雞扒香菇滷肉便當 🍚🍱🐔 $58,熱辣辣雞扒超大舊又夠脆夠滑,調味都算突出椒鹽香味😁,加上配菜都幾多有高麗菜、醃蘿蔔、滷蘿蔔、青瓜、半熟滷蛋同埋芋絲。芋絲超入味又腍似足粉絲,而且滷肉又唔會太鹽,抵食😎。#nicefoodie鰂魚涌----------------#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #foodporn #delicious #lunch #hk #香港 #香港美食 #美食 #鰂魚涌美食 #打卡 #鰂魚涌 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #台灣 #台灣野
地址:鰂魚涌英皇道937號地舖
#nicefoodie鰂魚涌