2023-02-23
💛嘉多娜餅屋·我哋上次黎買朱古力布甸麵包嘅時候飲恨爭幾個買唔到呢個開心果泡芙 今次放工7點幾經過 我就決定入去碰下運氣睇吓有冇 點知俾我喺個櫃入邊見到仲有一粒😍😍😍雖然隔離有個姨姨係度揀緊麵包 但係我都即刻衝左過去 企咗喺個櫃前面 最後終於比我買到🥹·開心果脆脆泡芙$25佢呢個俾我想像中好食超多 因為原味嘅話其實我係鍾意佢個麵包布甸多過泡芙 因為我覺得佢個泡芙個皮比較淋身 冇咁好食🫢🫢但係佢呢個完全唔同 因為佢面頭好多開心果碎 所以好脆 口感好好 而且佢中間布甸既部份開心果味好真好濃 食落超級輕盈 好啱我口味 如果我經過見到我一定會再買🤤·#rbyeat#rby港式 #rbybakery #rby💛#rby佐敦 #rby何文田 #rby油麻地·📍佐敦文苑街1-23號文英樓地下1號舖📍何文田窩打老道69號地下C2號舖📍油麻地碧街54號地舖
開心果脆脆泡芙$25
開心果脆脆泡芙