2016-07-14 326 瀏覽
同班同學放學一行四人就去左呢間明洞EXPRESS到食飯啦 係咁多間餐廳裡面能夠特為以出既原因就係價錢平民啦 好多時食韓國野都發現好多餐廳D野食都好貴 大概每人要200蚊先落到樓呀 但如果真係食餐快而平既韓國野既話 我都幾推介呢一間明洞EXPRESS一行四人分別叫左四個餐 有睇開我既食評既話都知道我真超鐘意食辣既 所以今次我都簡左個 「辣泡菜豬肉飯」HKD68 黎食啊! 黎到既時間 個個都嘩一聲 原因係呢個飯賣相超辣超紅但呢個賣相正正吸引到我想快D食啊! 另外 睇上圖就會留意到 呢到既餐唔靜只得個飯 仲有好多小食 例如泡菜、芽菜等等 另外 佢仲有雞湯附送 睇下張圖 有成隻雞脾係湯裡面架 連飯都咁足料!味道方面 我就覺得我點呢個辣泡菜豬肉飯絕對係為D「泡菜控」而設既 碟上面泡菜超多 如果連埋D泡菜汁既話 真係同飯有1:1!! 就咁撈飯都覺得好正啊!
2016-07-09
10 分鐘 (堂食)