2009-05-30
朋友從澳洲回來,原本約三點半,點知最後搞到四點才到達.於是立刻出去攞野食.由於實在太多野食不能盡錄,為了公平起見只寫自己吃過的食物日本冷麵無味兼唔好味道.希臘沙律有好多瓜瓜味道不錯點心只吃了瑤柱灌湯餃,因為凍了影響食物.牛肉唔好食,酒樓好味點白蘿蔔幾點,牛肚好似洗唔乾淨,有朕味.濶麵好煙韌好好味道.矮瓜肉幾好味道,煙肉好香,包埋腸仔好好味道炸過的薯皮太凍唔好食,熱狗仔有腸仔酸瓜好醒胃.炸蝦餅唔夠彈牙,差.手指條炸得香脆好好味道.薄餅好香芝士味,好味道菜只吃了娃娃菜,上面放了炸過的蒜頭,唔喜歡甜品杏仁豆腐好香杏仁味,最後食的蛋糕有綠茶紅豆蛋糕,好香綠茶味道.意大利芝士味酒味濃,啱我口味.藍莓之士餅好香芝士味,藍莓醬酸酸地幾好味.最好味的菊花芝士餅,好香的菊花味,最好唔太甜,雲石芝士蛋糕的芝士味濃.芒果蛋糕麻麻地.我發覺這兒的芝士蛋糕做得比較出較出色,芝士味夠濃,其餘的甜品也唔差,只是唔夠芝士餅好味道環境好好,好寧靜,可能因為少人食待應好好,主動幫我和朋友影相,收碟速度快有機會的話可以再試午餐和晚餐
日本冷麵無味兼唔好味道.希臘沙律有好多瓜瓜味道不錯
白蘿蔔幾點,牛肚好似洗唔乾淨,有朕味.
濶麵好煙韌好好味道.
矮瓜肉幾好味道,煙肉好香,包埋腸仔好好味道
菜只吃了娃娃菜,上面放了炸過的蒜頭,唔喜歡
甜品杏仁豆腐好香杏仁味,
環境好好,好寧靜,可能因為少人食
待應好好,主動幫我和朋友影相,收碟速度快
有機會的話可以再試午餐和晚餐