2022-09-06 94 瀏覽
放咗工突然想食下雞煲,所以喺屯門西鐵站落車行5分鐘就搵到依家川菜餐廳!聽聞呢間係新開既餐廳,所以好奇試一試!望到menu諗咗成15分鐘都未諗到order食咩,因為實在太多選擇,有炒菜、炒麵炒麵,亦都有雞煲、酸菜魚,最後店員推介我哋食招牌麻辣雞煲同埋酸菜魚鍋,咁我哋就試吓啦!真的沒有令我地失望,我比較喜歡麻辣雞煲,唔食得辣嘅朋友仔可以好似我咁同店員講小辣,唔食得辣嘅朋友都接受得到!個雞煲嚟到已經香噴噴!食落香口到不得了🍴😍酸菜魚鍋條魚係非常之大條!🐟🐟🐟極之厚肉一路滾住啲骨又唔會鬆開😍飲品亦非常之大杯✌🏼另外,店舖寬敞乾淨整齊,啲枱係大大張坐得非常之舒服!同朋友喺度坐成兩粒鐘傾計都唔會俾人趕住走!因為地方大枱又多,可以同朋友慢慢傾偈都得☺️店員又好有耐性解答我地問題,又唔會食完趕住我地走!喜歡食酸菜魚雞煲嘅朋友可以嚟試吓,啲嘢食大碟到最後食唔晒要打包🙈