2010-09-22 15 瀏覽
之前見過介紹,咁岩約咗FD,就試下呢間。因為天雨關係,我地係地鐵站過黎唔駛濕身,可以舒舒服服食野。可能只係十一點幾,冇咩人,侍應好好禮貌。我叫咗FISH & CHIPS 同ICED MOCHA,FD就叫咗海鮮湯+芝士牛肉包。海鮮湯稍遜,落足料但風味不足;芝士牛肉包的包難得新鮮軟熟,牛肉也不錯,不過落多D芝士啦,得面個層唔過癮架嘛。FISH & CHIPS係此行最推介的,即炸不在話下,條魚係好靚同炸得有鮮味,又唔會炸得太耐乾哂咁,好耐冇食過咁好食既炸魚啦~杯ICED MOCHA係好濃的朱古力味,正;雖然成四廿蚊杯,個人覺得都幾貴。個環境我都好中意,係一貫既美式風格。電視較準ESPN仲有啤酒,擺明俾人睇波用架啦。今日趕住返工,下次黎要試new york cheese cake~
之前見過介紹,咁岩約咗FD,就試下呢間。
因為天雨關係,我地係地鐵站過黎唔駛濕身,可以舒舒服服食野。
好好味的FISH & CHIPS
大合照~
其實我真係好BUY美式風格,好舒服。
2010-09-21
好好味的FISH & CHIPS
大合照~
其實我真係好BUY美式風格,好舒服。