2016-09-17
生蠔超新鮮好味,種類有好多原本就知道有一種名叫KIWA ge生蠔味道好獨特,獨特到有點可怕。。。所以一開始唔夠膽叫,但經店員遊說後覺得唔食真係對唔住自己個“蠔生”,所以決定勇敢地試。。。你食過新鮮ge蠔豉未?強烈到震,終於明白點解咁多人叫完又叫😎標準d黎講,其實係有濃郁海水味,加上一瞬間ge鐵銹味,KIWA味道整體好濃,餘韻好重,食完再飲啖白酒係好香甜ga!正!今次一共試左8種,除左KIWA外,另外KYS,黑珍珠,白珍珠,Pinky都好好味!最後不得不提係服務,店員好友善,仲好顧及客人需要,依客人喜好推薦相應食品,所以就算未食過,又或者驚自己唔識叫之類ge問題,起le度係唔需要擔心,放心將你個胃交出去吧!😋😋