2022-07-31 159 瀏覽
稻八日式火鍋炸物放題🍲📍 大埔舊墟直街4-20號美新大廈地下A2號舖★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★上星期日,小編去咗呢間日式火鍋炸物放題店食晚餐🥣, 環境都唔錯🙈,好有去旅行既感覺😂,所以一定要介紹比大家。一入到去,裝修格局都好有日本feel⛩🇯🇵, 坐位都算係舒適既。 之後睇一睇餐牌,全部都係分價錢既任食火鍋放題, 價錢由二百蚊至 四百幾不等⋯⋯⋯ 小編就揀咗 四百幾既 嚴選澳洲M7 和牛套餐, 主要都係想試個牛😂, 個牛上枱啦,果然係唔同d , 一分錢一分貨, 係好食d 既🙈, 不過如果對牛 冇咁高要求,其實二百幾至三百幾既餐都ok。 (提一提大家,而家四百幾既M7 和牛套餐 仲有梅酒、清酒🍶任飲🤣)之後要講下套餐除咗牛肉之外,仲有白豚肉、羊肉、博多雞肉可以選擇😎,仲有海鮮🦞同埋刺身⋯⋯⋯⋯ 當然唔少得有菜類 同埋炸物。小編覺得最好玩既, 就係比你動手自己炸😂,好有去左日本既感覺😍, 記得仲有得去旅行既時候,都試過咁樣炸野食😆。整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
稻八日式火鍋炸物放題🍲

📍 大埔舊墟直街4-20號美新大廈地下A2號舖