2017-03-06
堅。好食漢堡包 到了灣仔食漢堡包 .呢度位於灣仔既酒吧街 成條街都正 。因為我係 漢堡包我係漢堡包怪所以我會周圍尋覓 好味漢堡呢間餐廳座位不算多 但感覺舒服 主要以漢堡 為主題 ,有beef burger, cheese burger, fish burger, chicken burger, signature double cheese burger等多種 不同 同既選擇決定叫兩款漢堡,分別係Cheese burger and Signature Double Cheese burger Cheese burger 麵包好好味 比一般食既burger包有點不同 最值得讚 用上法式Brioche包,又香又軟,好好食牛肉 多汁 濃濃既牛肉味 而且又熱辣辣 完全是即叫即做😋😋😋😋包裏面仲有芝士,蕃茄,菜。。用料十足 好味另外 Signature Double Cheese burger 啱晒我呢種牛魔王 絕對重量級 牛肉多汁。而且肉味好濃 重要 Double 上 好食 配上新鮮 蔬菜 唔覺得 太 滯 漢堡包 既醬汁 原來 係 獨門 秘制 配上 漢包 絕對美味 truffle
我係漢堡包怪所以我會周圍尋覓 好味漢堡
呢間餐廳座位不算多 但感覺舒服
包裏面仲有芝士,蕃茄,菜。。用料十足 好味
truffle fries 松露薯條 松露香帶出 脆脆既薯條 令薯條既味道更美味 薯條味道吸引 香脆熱辣辣