2012-12-05
8個人食咗两粒鐘,盡興都係每人$130!由于服務太有誠意,全部人自動比小費。 環境新式又好舒服,背景音樂音量剛好不吵耳。朋友聚餐同拍拖都ok。成班人好順心順意嘅一餐,服務好貼心但又唔會阻住我哋傾計。埋單时十杯土耳其茶免費、飯麵包薄餅免費、Turkish Delight都免費!完全無得彈,一定要再黎支持! 等我逐樣介紹:落雨天寒,两個人先到攞位,老板自動送上两杯免费土耳其茶,重教我哋落少少糖至好飲。 扁豆湯好足料,啖啖豆蓉。原本叫六份order,老板自己改為三份分六碗上,幇我哋慳錢。不過半份已經比好多餐厅正常份量重大!長芝士沙律超多菜,好新鲜。我朋友平時唔食芝士,今次誤以為係豆腐或煎蛋條,食完又食,哈!4人份燒烤拼盤夠我哋8男女食到飽!羊、牛、鷄都好食,特别係牛肉片和碎鷄肉,食到一啖都無剩!一定要配飯,因为d飯用少少鷄油撈過,有d似海南鷄飯嘅飯,但爽口好多又唔油膩。空口食都有味道,正! 炸芝士春卷做,一客六大條,淡口芝士,d女仔食完又叫多客,good!甜品有三種:1)Turkish Delight每人送一粒,清甜彈牙,必食;2)布甸似cream bulee,上面加脆椰絲,好好味,但有d
等我逐樣介紹:
甜品有三種:1)Turkish Delight每人送一粒,清甜彈牙,必食;2)布甸似cream bulee,上面加脆椰絲,好好味,但有d「溜」,两個人share一份啱啱㝀;3)酥皮太甜,不過送土耳其茶(唔落糖)就ok。
土耳其茶似英式紅色,但就算唔落糖都唔涩,配甜品或清飲都好正。