2011-04-19 22 瀏覽
第一次覺得差到要寫出黎!!;其實上年去過一次,都唔係好好..但今次嚴重左好多比個CONCEPT欺騙左入去...我好小咁批評一間食店,今日食左1)M:海鮮飯($12X),冇多冇小,得兩啖,我同男朋友一人一啖;2)M:白汁煙肉意粉($7X),一人兩啖,意粉硬,冇味;3)S:吵喇串燒雞,($2X,3串),第一次食沙嗲一D味都冇,同埋,第一次食冇雞味既雞,D肉細到咬落去只係感覺到支籤!見個勢唔對路,後加左個4)M:BUFFALO WINGS,($5X,8隻)算係最好食,有得咬下;我係好細食既人,但係兩個人食左$320,我都感覺唔到自己食左野...好在最後加左WINGS先叫有D食野既感覺要一提既係,個WAITRESS拎個海鮮飯黎時,個飯細到得平時既2/3碗飯,佢話係S SIZE,我同我男朋友即時覺得S SIZE($7X)既都算啦,費事叫佢又整返M SIZE,點知埋單見到佢都係計M SIZE($12X),同佢講返計錯,點知同我地講我地食左M SIZE..我地即時呆左..個2/3碗飯,仲要唔係特別好味,要$12X呢D懶型但又唔好食又唔抵既餐廳下次一定唔會再食,自己煮仲好食過佢..最後,行IKEA時,
第一次覺得差到要寫出黎!!
;
其實上年去過一次,都唔係好好..但今次嚴重左好多

比個CONCEPT欺騙左入去...
我好小咁批評一間食店,今日食左
2)M:白汁煙肉意粉($7X),一人兩啖,意粉硬,冇味;

見個勢唔對路,後加左個

我係好細食既人,但係兩個人食左$320,
我都感覺唔到自己食左野...
好在最後加左WINGS先叫有D食野既感覺

佢話係S SIZE,
我地即時呆左..個2/3碗飯,仲要唔係特別好味,要$12X

呢D懶型但又唔好食又唔抵既餐廳下次一定唔會再食,
自己煮仲好食過佢..

最後,行IKEA時,食左個HOTDOG先飽!!!!

要FINE DINNING既唔好黎呢度;
要快餐既,除非你好有錢,如果唔係都唔洗黎呢間;
食地中海餐,呢個價錢有好多更好既選擇;
食西餐既,呢求冇野比你選擇

食物係快餐的質素,餐廳的價錢;
唯一一樣好既係上菜快,好明顕係因為,MENU本身唔多選擇,
全都係做好哂,你叫佢就上碟比你食!

SML係一間請都唔會再去的餐廳!

2011-04-18
  • 我地今日食既都係唔點為妙